Wat zeggen onze leden


 • Connector.

  Erik - 39, werkzaam bij de Nederlandsche Bank

  Medio 2013 via een vriend bekend geraakt met Crossfit Haarlem en vanaf de eerste les totaal geïnspireerd. De variatie van de workouts (in tegenstelling tot standaard fitness), de aandacht voor een goede technische uitvoering, het grensverleggende en competitieve karakter van de sport, de voorliefde van de mensen voor een gezonde levensstijl buiten Crossfit om en uiteraard het goede en snelle resultaat van workouts werken voor mij erg motiverend. Krijg voor het eerst echt energie van sporten!

 • Connector.

  Wesley - 30, Ondernemer

  Ik ben CrossFit gaan doen, omdat het een goede balans biedt van kracht- en conditietrainning. De keuze voor CrossFit Haarlem (CFH) was snel gemaakt aangezien ik in Haarlem woon en het destijds de enige CrossFit school daar was. Ik ben echter gebleven bij CFH vanwege haar zeer doelgerichte aanpak om haar atleten op een gestructureerde wijze snel progressie te laten maken. De professionele begeleiding in combinatie met afwisselende workouts en software om dagelijks je progressie bij te houden maakt dat je elke week weer terug wilt komen.

 • Connector.

  Lorna - 33, Zeebioloog, onderzoeker

  Prior to joining CFH I faced the prospect of giving up my floorball passion due to a recurring back injury. I joined CFH as a last attempt to repair my body, and within a short timeframe I regained my strength, fitness and have amazed myself with the weights I can now lift. I’m back to playing floorball, and find myself eager to achieve better results at CFH each week. One of the key elements to CFH is the quality of the coaching and focus on correct techniques. I like the friendly and encouraging atmosphere, which plays a big role in pushing my limits and has helped me back to full sporting health.

 • Connector.

  Thijs - 26, Politieagent

  Crossfit was voor mij een probeersel. Ik had moeite om een sport te vinden die samengaat met mijn werk als politieagent. Door mijn wisselende diensten kon ik geen teamsport beoefenen. Bij Crossfit Haarlem heb ik het idee dat ik als nog in een knus team zit vol gezellige en gemotiveerde leden. Deze leden en leraren houden mij enthousiast om te blijven komen. Door crossfit voel ik mij fit en heb ik het gevoel dat ik meer energie heb voor de dagelijkse dingen. Ik kan mij voorlopig geen leven voorstellen zonder crossfit Haarlem.

 • Connector.

  Olena - 33, Digital Marketing Manager

  At CrossFit Haarlem I leaned how to train smart. I transformed from a regular sporty girl to a target oriented performer. CrossFit Haarlem is a lifestyle, a community where all members share the same passion, support each and motivate each other. Great place to make new friends. I am addicted to CrossFit Haarlem!!

 • Connector.

  Wiebe - 35, Horeca Medewerker

  Ik vind de persoonlijke begeleiding erg prettig, waardoor je de oefeningen zo goed mogelijk uitvoert en waar nodig meteen bijgestuurd wordt. Zo behaal je het beste resultaat met het goed uitvoeren van de oefening(en). Ik vind ook de groep prettig. Iedereen past erin, je wordt makkelijk opgenomen in de groep, iedereen is gelijk. Het aanmoedigen en elkaar helpen in de groep vind ik echt super. Dat vind je niet ergens anders zo. Je krijgt goede adviezen over voeding en leefstijl, waarbij je zelf bepaalt wat je met die adviezen doet.

 • Connector.

  Dennis - 42, Trading Manager Performance

  CFH is een uitstekende aanvulling voor beoefenaars van martial arts welke op een hoog niveau wedstrijden doen. De ervaring heeft geleerd dat CFH een verhoging van kracht, sneldheid, balans en uithoudingsvermogen geeft, welke basisingredienten zijn voor topprestaties op de mat en in de ring!

 • Connector.

  Jelmer - 23, Student

  Door het trainen bij Crossfit Haarlem ben ik een stuk sterker geworden. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ook leer ik veel over beweging en lichaamshouding bij oefeningen, waardoor ik steeds meer moeilijker uit te voeren oefeningen kan doen. Door het enthousiasme van de andere leden van CrossFit Haarlem zet ik elke training een stapje meer.

 • Connector.

  Bram - Politieagent

  Ik train nu ruim een jaar. Het lekkerste voor mij is dat ik mijn fitheid terug heb en dit in een vrij korte periode. Zo leer jij je lichaam kennen, waar zitten mijn grenzen en welke kan ik verleggen. Daarnaast komt die fitheid helemaal ten goede voor mijn beroep. Daarnaast heb ik een hoop leuke/gezellige nieuwe mensen leren kennen. Ook voor mijn revalidatie krijg je uit veel mensen steun. De trainers geven je maar al te graag tips en tricks om je zo goed mogelijk te helpen.

 • Connector.

  Vera - 25, Student

  I was searching for a new challenge within sports after going to a regular gym for to long. When I found Crossfit I was so happy! Amazing concept where I can find every time new possibilities to progress myself within strength and condition. You will find a group of professional trainers and member with high motivation, power and fun to help each other reaching their personal goals! I feel myself free, happy, strong and alive at CrossFit Haarlem!

 • Connector.

  Anouk - 26, Ondernemer

  Sinds ik aan CrossFit doe heb ik er een nieuwe vriendengroep bij, ben ik fitter geworden en zit hierdoor beter in mijn vel. De trainers zorgen ervoor dat je jezelf elke week weer uitdaagt en hierdoor zie je snel resultaat. Ook eten veel mensen via het Paleo principe en in combinatie met crossfit zorgt dit voor een fit lichaam en een goede conditie. Als je bij CFH gaat starten, merk je dat je niet anders wilt en het verslavend gaat zijn!

 • Connector.

  Gert-Jan - 32, Scheepsbouwkundig ingenieur

  Ik ben bij toeval bij CrossFit Haarlem terecht gekomen. Wat CrossFit Haarlem onderscheidt van anderen, is dat ze zeer gemotiveerde trainers hebben die ervoor zorgen dat je elke training weer het beste van jezelf laat zien. Daarbij besteedt CrossFit Haarlem veel tijd en zorg in het aanleren en uitleggen van de juiste technieken zodat blessures vrijwel niet voor komen. Ik zit nu ongeveer 1 jaar bij CFH en het belangrijkste resultaat is dat mijn rugklachten geheel zijn verdwenen, daarbij heb ik een gezondere levensstijl aangenomen met o.a. het Paleo dieet. Ik heb gedurende de hele dag veel meer energie, ik ben fysiek sterker dan ooit en ik heb een goede conditie ontwikkeld. Ik ben bewuster en zit beter in mijn vel!
  Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, die gemotiveerd zijn tijdens de training en ook naast het sporten ondernemend zijn. Zo worden er bijvoorbeeld (Paleo) kook avonden, strand trainingen in de zomer en zelfs een wintersport vakantie georganiseerd! Bij CFH is er zeker een sterk groepsgevoel en een zeer prettige sfeer!

 • Connector.

  Hans - 55, Verpleegkundige

  Ik sport nu een half jaar met veel plezier bij Crossfit  Haarlem. In die tijd ben ik leniger, sterker en fitter geworden en heb ik dingen geleerd en gedaan die ik niet meer voor mogelijk hield op mijn leeftijd. De trainers zijn erg goed en zijn niet alleen in staat om je uit te blijven dagen, maar ook  om je goede feedback te geven zodat je nieuwe vaardigheden verantwoord leert uitvoeren. Het sporten in kleine groepen met mensen die je leert kennen, bevalt me goed. Het werkt motiverend en het stimuleert me om mijn grenzen te verleggen.

Kennis maken?

Geef je snel op. Nog beperkt plaats voor de beginnerscursus.

Kennis maken?

Geboortedatum


Wat is je grootste uitdaging met betrekking tot je gezondheid en fitheid?

Beschrijf dit zo gedetailleerd en specifiek mogelijk.